Tisztelt Vásárló!

Örülünk, hogy itt vagy és szétnézel a weboldalunkon, reméljük találsz kedvedre való rollert is a termékeink között! Bízunk abban, hogy az esetleges vásárlás alkalmával mindennel meg leszel elégedve, mind az árakkal és kiszolgálással. Egyes termékeink (időszakonkénti)  kedvezőbb árait a Vállalkozásunk egyszerűsége, működési költségek minimalizálása mellett tudjuk biztosítani, amelyet reméljük növekedés esetén még kedvezőbbé tudunk tenni Vásárlóink számára! Áruházunk a Magyar jogszabályi előírásoknak megfelelően kezdte meg működését, működik. A honlapot folyamatosan fejlesztjük, azonban ha valamilyen hibát találsz, akkor kérjük jelezd részünkre!

Üdvözlettel,

KugooMagyarország

Rövid tájékoztató a vásárlásról, kivonat az ÁSZF-ből:

FIZETÉS személyes átvételkor, előre utalással számlaszámra és másodlagos email azonosítóra fizetes@kugoomagyarorzag.hu is lehetséges, vagy utánvételes fizetés a termék kiszállításakor a futárszolgálatnak.  Megrendelés elküldését követően, részletes információt küldünk a fizetés teljesítéséhez. Három, vagy több e-roller vásárlása esetén kérd egyedi ajánlatunkat! A termékárak minden esetben Bruttó árak, azaz tartalmazzák a 27%-os „általános forgalmi adót” (ÁFA).

ELŐRENDELÉS esetén a termék egy későbbi időpontban lesz elérhető, a készletezésről emailben értesítünk, majd ezt követő megerősítésed után kezdjük meg a megrendelés feldolgozását, teljesítését. Tehát az előrendelésben vásárolt termék megrendelése esetén, nem kell a fizetést teljesíteni. A termék előreláthatóan 1-3 hét múlva lesz ismét elérhető, sajnos ebben az esetben a beszállítóinknak is ideiglenes, ill. időszakos készlethiánya van.

SZÁLLÍTÁS országos házhozszállítás futárszolgálattal, vagy személyes átvételre is van lehetőség Budapest XI. kerületben, egyeztetett időpontban, tekintettel arra, hogy üzlethelységgel, bolttal a Vállalkozásunk nem rendelkezik. Kisebb csomagok esetén foxpost automatába is kérhető a termék. A házhozszállítást GLS, DPD, UPS, MPL, FOXPOST szolgáltatók egyike végzi.

SZÁLLÍTÁSI IDŐ átlagosan 8. nap, de 1-15 nap közötti idővel kell számolni, készlettől futár szállítási idejétől függőn. A termék a futárszolgálat rendszerében történő rögzítésről értesítést küldünk, a követési számot megadjuk. Készleten lévő termék esetén a várható kiszállítás napja, a megrendelést követő 3-9. munkanap. Utánrendelhető termék esetén a futárszolgálatnak átadás, vagy az átvétel napja a megrendelést követő hét pénteki napja. (Kivéve az alkatrészek, azok egyedi beszerzési és szállítási időt vehetnek igénybe.)

GARANCIA a magyar jogszabályoknak megfelelően a kötelező jótállás 1 év és még 1 év termék, illetve kellékszavatosság illeti meg Vásárlóinkat! Garancia rövid meghatározása: ha a meghibásodás gyártási hibára vezethető vissza és emiatt nem használható rendeltetésszerűen a termék. Az e-rollerre (elektronika, váz, töltő): 12 hónap | kivéve beázás esetén, Akkumulátor: 6 hónap, Kerekek, gumiabroncsok és kopó alkatrészek: 0 hónap

AKCIÓK miatt kérlek iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesíteni tudjunk róla, de a honlapon is mindig feltűntetjük a kedvezményes árakat, aktuális kedvezményeket.

SZERVIZ szolgáltatásunkat márkafüggetlen partnerünk végzi, bővebb információért katt ide!

VÁSÁRLÁSTÓL ELÁLLÁS esetén Vevő köteles e jogát, nem visszaélve gyakorolni. Visszaélésnek minősülő elállás esetén Eladó mentesül az áru visszavételének és a vételár visszafizetésének kötelezettsége alól. Az elállási határidő alatt, a termék tényleges használata miatti (tehát nem a kipróbálás miatti) használatért a Vásárló anyagi felelősséggel tartozik.

KAPCSOLAT, ha felszeretnéd venni velünk a kapcsolatot, akkor a honlapon feltűntetett elérhetőségek egyikén teheted meg.

Üzembehelyezés, általános információ, lehetséges garanciális broblémák:

Beüzemelés: Általánosságban a rollereket nem bonyolult és nehéz üzembe helyezni. Általában a kormány felhelyezésével és a fékek beállítását követően a rollerek már használatba is vehetőek. A KUGOO G-BOOSTER és az KUGOO KIRIN M4 és M4-PRO  beüzemelése azonban kisebb összeszerelést és beállítást igényel, amely kb 1-3 órát vesz, vehet igénybe, amennyiben odafigyelve mindent átnézel és megcsinálsz. Ezért ha ennyi időt sem szeretnél rászánni és átvételi módként személyest átvételt jelölted be, akkor válaszd az üzembehelyezés szolgáltatásunkat e-rollerek vásárlása mellé!!! 

Megtehető távolság: Fontos és általánosságban ismert információ, azonban szükséges a teljes tájékoztatás érdekében ismertetni Tisztelt Vásárlóinkkal, hogy a gyárilag megadott megtehető távolság egy töltéssel nagyon kedvező körülmények között érhető el, mint például ha 1-es fokozatban, állandó sebességgel, 65 kg terhelés mellett, sík és vízszintes úton használnánk. Ebből következik, hogy arányosan csökken az egy töltéssel megtehető távolság, a súly, a sebesség, forgalmi és útviszonyok miatt, ezért az így elérhető távolság ténylegesen akár 60 % al is kevesebb lehet.

Kijelző: A multifunkcionális kijelzők (G-Booster, M4) gyári beállításait a menüjébe belépve azt módosítani lehet, illetve el lehet állítani, azonban azt tudnod kell hogy az alapbeállítások mindig a legideálisabbak a rollernek. Ezért azt javasoljuk hogy a gyári beállításokon ne változtassunk!

Nem ajánlott: Az elektromos roller, használata esős vizes úton a fokozott balesetveszélyen túl nem javasolt tekintettel arra, hogy nincsenek víz szigetelve az elektromos egységek, rendszerek (aksiház, multifunkcionális kijelzők), amelyek kapcsán és a termék megóvása érdekében a Vásárló saját felelősségére elvégezheti a szükséges biztonsági szigeteléseket. Ezzel kapcsolatban is szívesen segítünk kérésedre, vagy keresd fel a szervízpartnerünket! Az értékesített rollerek közül egyedül a KUGOO M2-PRO rendelkezik megfelelő szigeteléssel nedves vizes úton használható, azonban esőben e roller használatát sem javasoljuk, továbbá a kormányon elhelyezett kapcsológom sem teljes mértékben vízálló. Amennyiben mégis elkap az eső minket útközben úgy javasoljuk, hogy a kijelzők valamilyen módon védjük meg az esővíztől.

Garancia nem terjed ki: Elektromos rollerek kapcsán az esetlegesen felmerülő garanciális probléma elkerülése érdekében tájékoztatjuk Vásárlóinkat, hogy a hálózati töltő csatlakozót, először a rollerbe dugják bele, majd a fali aljzatba. A rollerbe dugható csatlakozó vég (egyes típusoknál) nútos, amely gyengébb kiképzése miatt erősebben tolva elfordítva is csatlakoztatható, azonban ez elektronikai hibát generálhat, ezért erre fokozott figyelmet fordítsanak! Továbbá a beázás miatt keletkezett elektronikai hibák sem tartoznak a garanciális javítások közé.